Диего Симеоне се изказа може би прекалено ласкаво по адрес

...
Диего Симеоне се изказа може би прекалено ласкаво по адрес
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Манчестър Юнайтед е отбор, който трудно допуска грешки

Диего Симеоне се изрече може би прекомерно ласкаво по адрес на Манчестър Юнайтед преди 1/8-финалния конфликт с неговия Атлетико Мадрид. Той разгласи нещо, на което мнозина реагираха с усмивка, а точно, че британският гранд мъчно позволява неточности.

„ Виждам един мощен и стилен Манчестър Юнайтед. Играта им във въздуха в задни позиции е доста мощна. Трудно могат да се намерят места, където да позволяват неточности. Винаги приготвям своя тим по този начин, че да чака допустимо най-хубавото от противника в опит да го нараним “, сподели аржентинецът по време на конференцията преди срещата.

„ Червените дяволи “ в това време са един от водещите тимове, които позволяват най-вече самостоятелни неточности от началото на сезона. Капитанът на тима Хари Магуайър даже стана легендарен за своите неориентирани отигравания, а отбранителният халф Фред губи с лекост топката пред личното си наказателно. Аарън Уан Бисака може и да трансформира в запазена марка шпагатите си, само че качествата на десния защитник значително се изчерпват с нападателния му метод в единоборствата.

„ Изправяме се против един от най-хубавите тимове в света и откогато дойде новият треньор (Ралф Рангник) те са доста по-стабилни, отдадени и играят като оня Манчестър Юнайтед, който постоянно е бил. Демонстрират храброст в центъра на терена и в предни позиции “, добави Чоло Симеоне в изявлението си.

Срещата на „ Уанда Метрополитано “ ще се играе довечера от 22:00 часа българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР