Диджей Теди Джорджо разкри истината на Благо Джизъса. Двамата са

...
Диджей Теди Джорджо разкри истината на Благо Джизъса. Двамата са
Коментари Харесай

Благо Джизъса: Аз съм много грешен човек! Не мога да не се влюбя, когато видя красива жена

Диджей Теди Джорджо разкри истината на Благо Джизъса. Двамата са другари от 20 години насам и не престават да си вървят на посетители постоянно.

„ Благо и дъщерята на Ванко 1, дружно с дечицата на Благо, ми бяха на посетители в Дряново. Той постоянно се затваря за час в Дряновския манастир. “, разкри диджеят, който е бил зает професионално на втората женитба на Джизъса, която беше с много по-младата от него Полина.

Джорджо разкри и повода за честата промяна на дамите от страна на Благо. Според него това просто е по-силно от него и той нищо не може да направи.

„ Казвал съм му, че би трябвало да се промени. Той вижда някоя красива жена и незабавно се влюбва. Казвам му да се стегне, а той ми отвръща „ Не мога, аз съм доста неверен човек “, споделя диджей Джорджо.

Както е известно, Благой се влюбва преди започването на някаква връзка с дадена жена. В щерката на Ванко 1 се беше влюбил, без въобще да е имал нещо интимно с нея. Впоследствие обаче тя му отвърна и сега са дружно.

Джизъса има два брака зад тила си и 4 деца от 3 дами. Джорджо е безапелационен, че в никакъв случай няма да направи като своя другар, тъй като толкоз бракове и дами е самоубийство.

Инфо: Lupa.bg, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР