Диана ООД, водещ вносител на гуми в България, предлага широка

...
Диана ООД, водещ вносител на гуми в България, предлага широка
Коментари Харесай

Широка гама от модели гуми Michelin, налични в Центрове за гуми "Диана"

Диана ООД, водещ вносител на гуми в България, предлага необятна гама от модели гуми Michelin, подобаващи за всички типове транспортни средства и бюджети, предоставяйки на клиентите високо качество, продуктивност и сигурност на пътя.

Гуми Michelin от Центрове за гуми Диана

Онлайн магазин Гуми Диана , формален търговски сътрудник на Michelin, предлага на клиентите си многообразие от модели, размери и типове гуми от колоса в автомобилната промишленост. В уеб страницата могат да се употребяват разнообразни филтри, с цел да се открият верните гуми на подобаваща цена.

Вносителят разполага с модели Мишелин , подобаващи за лятна, зимна или целогодишна приложимост. Освен това предлага и модели от други марки, които през годините са се включили към Michelin.

Ето и някои образци за такива:

BFGoodrichKleberKormoranRikenTaurus

В онлайн магазина могат да бъдат открити -  актуални оферти и нови серии, употребяващи последни технологии в производството на автомобилни гуми . Моделите са подобаващи за разнообразни транспортни средства, в това число,леки коли, бусове, джипове и офроуд, лекотоварни и тежкотоварни камиони.

Гумите Michelin - подобаващи за всички сезони

Френският производител на гуми предлага разнородни модели , подобаващи за другите сезони.

Летни модели като Pilot Sport 5 оферират чудесно сцепление на сухи и мокри пътища , което способства за по-добро ръководство по време на топлите месеци. При зимните гуми преобладават серии като Alpin 6, които са ненадминати в представянето си както върху сняг и лед, по този начин и върху мокър и изсъхнал терен. 

Michelin предлага и всесезонни гуми , подобаващи за субтропични климатични условия. Такива са хибридните модели като CrossClimate 2, които се показват добре и в зимни и в летни условия , когато температурните промени не са прекомерно контрастни.

Основните разлики, които въздействат на сезонността на гумите и ги вършат подобаващи за разнообразни метеорологични условия, са каучуковата примес и шарките на протектора . Въпреки това съществуват и други значими характерности, които би трябвало да се вземат поради. Центрове за гуми Диана разказват всички тях към всеки един артикул, който оферират в онлайн магазина си.

Иновативност и резистентност

Като иноватор в създаването на автогуми , производителят следва стъпки към прекосяването към по-устойчиви процеси на работа, както и въздействието, което оказват като цяло върху околната среда. Използва възобновими източници на сила и приспособява индустриалните процеси , с цел да понижи нездравословното въздействие върху природата.

Освен това обръщат внимание и на транспортните средства, като създават новаторски технологии като Evergrip и CrossClimate+. Те освен усъвършенстват характерностите на гумите и покачват сигурността, само че също по този начин покачват равнището на продуктивност , до момента в който понижават разхода на гориво и излъчванията.

Издръжливост и дълъг експлоатационен живот

Гумите Michelin са известни със своята продължителност, с помощта на това че употребяват висококачествени материали и усъвършенствани техники в индустриалния развой. 

Марката употребява профилирани каучукови смеси и заздравен дизайн , с цел да удължи живота на своите гуми. Инвестирането в такива гуми може да докара до по-малък разход в дълготраен проект заради тяхната устойчивост и резистентност на изхабяване, което ще отсрочи закупуването на други гуми за по-далечно бъдеще.

Повече за Центрове за гуми Диана

“Диана ” ООД е най-големият вносител на автомобилни гуми на Българския пазар, подобаващи за всички типове транспортни средства - от леки коли до тежкотоварни камиони. Разполага с 11 огромни съвременни центъра на територията на България – пет в гр. София и в градовете Пловдив, Бургас, Плевен, Варна, Русе и Стара Загора,в които се предлага многообразие от автомобилни гуми и услуги , в това число, застраховка за гуми,  монтаж, ремонт и баланс на гуми, реглаж, вулканизация, изправяне на джанти, хотел за гуми и други.

Благодарение на партньорската си стратегия с Michelin, вносителят предлага необятна гама от техни последни серии и модели гуми с новаторски технологии и висока продуктивност. За всеки от продуктите си дават подробна информация по отношение на техническите характерности, както и техните преимущества и изгоди.

Уебсайт: https://diana-ltd.com/

Национален телефон: 0700 20 950

* Платен материал

* Инфо: организация Serpact

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР