Диана Димитрова взриви социалните мрежи, но този път коментарът ѝ

...
Диана Димитрова взриви социалните мрежи, но този път коментарът ѝ
Коментари Харесай

Диана Димитрова отново шокира: Нарече сълзите на участник в Капките фалшиви

Диана Димитрова взриви обществените мрежи, само че този път коментарът ѝ бе обвързван с представянето на участници в " като две капки вода ". Диана похвали осъществяването на Тома Здравков, само че крепко насоли различен участник, написа Блиц.

Диана и Тома очевидно се познават прекомерно добре и това проличава от думите ѝ за присъединяване му в шоуто. Вниманието на почитателите на Капките обаче бе привлечено не от похвалата за Тома, а от думите на актрисата за различен участник. И евентуално най-засегната сигурно ще е колежката ѝ Ралица Паскалева.



" За първи път споделям мнението си за формат, само че ТОМА! Ах, Тома! Истинско наслаждение и ентусиазъм е той! Много одобрявам Владо и Кали, само че Тома е непостижим! Дал Господ! Освен безумния гений, Тома е същински добър и чист човек и желая да Ви споделя благи фенове, не обръщайте внимание на подправените сълзи на някои от участниците. Гледах ги много години ", гласи коментарът на актрисата.



С коментара за " подправени сълзи " Димитрова евентуално засяга Ралица Паскалева, която преди седмица се разчувства и се разплака пред камерите, откакто трябваше да влезе в облика на огромната Ваня Костова.

Диана може би храни злост към колежката си Ралица, поради обстоятелството, че Паскалева взе страната на Юлиан Вергов в абсурда му с Димитрова, написа blitz.bg
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР