Диана Димитрова, която нашумя с ролята си в Откраднат живот“

...
Диана Димитрова, която нашумя с ролята си в Откраднат живот“
Коментари Харесай

Пребиха зверски актрисата от “Откраднат живот“ Диана Димитрова на улицата! Всички гледаха, никой не й помогна

Диана Димитрова, която нашумя с ролята си в „ Откраднат живот “ преди няколко години, хвърли същинска бомба с разкритието си, че е била свиреп пребита. Тя разкри за нещо, което й се е случило преди 5 години, само че което я преследва и до през днешния ден.

Актрисата не разкрива името на своя принудител, защото очевидно към момента я е боязън от него. Тя споделя единствено, че е измежду престижите в българското кино и я е пребил пред доста хора по време на фотоси и никой нищо не е направил. Свидетелите са реагирали по най-бездушния метод.

Цели 5 години Диана е мълчала, тъй като, когато са я пребили, тя занапред е прохождала в специалността и я е било боязън, че в случай че подаде тъжба, с кариерата й като актриса ще бъде свършено.

Разбира се, това нейно решение преди 5 години наподобява като неточност. За едната кариера да търпиш сходни зверства и унижения върху себе си, това значи, че ти самата нямаш самоуважение и си амбициозна до болежка, безусловно!

Днес Димитрова към този момент е известна и има сили да се бори против сходни действия. Тя разкрива за побоя и от боязън да не би същият още веднъж да й посегне, като се заканва, че в случай че го направи, този път ще го вкара в пандиза.

По фотосите, които е разгласила и които излагаме на вашето внимание, се вижда, че ударите са били в региона на очите, скулите и ръката. Там са синините й.

Струва ли си да оставиш един принудител да се измъкне, с цел да станеш известна, се пита в загадката. Именно това е направила Диана Димитрова, която е преглътнала унижението, с цел да пробие като актриса. Недопустимо действие, а неприятното е, че за него може да са платили и други девойки след нея, тъй като насилникът надали е спрял с нея. Обикновено на такива нападателни хора им е в кръвта да налитат на пердах така и така не могат да живеят.

Вижте цялата обява на актрисата във Facebook:

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР