Действията на Франция и други западни страни да доставят на

...
Действията на Франция и други западни страни да доставят на
Коментари Харесай

Песков: Военната помощ за Украйна само удължава страданията на украинците


Действията на Франция и други западни страни да доставят на Украйна оръжия – в това число леки танкове – единствено ще създадат живота на украинците по-труден.

Това оповестиха от Кремъл във връзка продължаващите доставки на военна помощ за Украйна от Запада.

„ По създание тези доставки не могат и няма да трансформират нищо… те могат единствено да удължат страданията на украинския народ “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти в отговор на въпрос по отношение на решението на Франция предходната седмица да изпрати бронирани транспортни средства на Украйна.

Европа и НАТО са налели десетки милиарди долари в Украйна посредством доставка на оръжие, добави представителят на съветския президент.

По-рано френският президент Еманюел Макрон в диалог с Володимир Зеленски съобщи, че Париж ще достави на Украйна бронирани машини или колесни танкове AMX-10RC.
„ Едва ли има смисъл да приказваме единствено за решението на Франция.
Ние знаем, че групова Европа, Северноатлантическият алианс и Съединените американски щати към този момент са налели десетки милиарди долари в Украйна посредством доставка на оръжие “, сподели Песков, представен от Агенция Франс Прес и БГНЕС.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР