Дейностите на тазгодишното издание на инициативата са изцяло съобразени с

...
Дейностите на тазгодишното издание на инициативата са изцяло съобразени с
Коментари Харесай

400 доброволци от TELUS International Europe ще помогнат на близо 1000 души и техните семейства през ноември

Дейностите на тазгодишното издание на самодейността са напълно съобразени с епидемиологичната конюнктура, като вместо едно огромно събитие, уредниците са заложили на по-малки начинания, които могат да бъдат подкрепени и посредством работа в домашни условия. С новия формат компанията цели да покаже, че корпоративното доброволчество може да продължи даже в новите условия, в които се намираме.
Шестте доброволчески плана у нас ще бъдат осъществени основно в София и Пловдив, като всеки план ще бъде сбъднат в партньорство с неправителствена организация.  
 Фейсбук отваря собствен офис в София Фейсбук отваря собствен офис в София
Социалната мрежа Фейсбук ще отвори офис в София, който ще се занимава с надзор и модериране на наличие. Центърът ще бъде в партн...

Една от самодейностите „ Изплети топлота “ – подета от фондация „ Има метод “, цели да помогне на почти 750 бездомни души, като им подари плетени шалове и одеяла, които да ги стоплят през студените дни.
Заедно с фондация „ Дечица “ доброволците ще осъществят плана „ Раница с чудеса “, който ще зарадва 65 деца, лишени от наставнически грижи и настанени в институции. Те ще получат раници, дарове и облекла, които ще са персонално персонализирани за тях.
Фондация „ Светлина за живот “ ще бъде подкрепена с 2 плана. Единият от тях, носещ същото име, планува подпомагането на 57 души, страдащи от тежки неврологични проблеми. Хората с сходни болести имат потребност от специфична храна, която не всеки път може да бъде набавена от техните фамилии. Работата на доброволците ще се състои в даване на пакети с нужната храна, съобразена със характерните потребности на всеки пациент.
 Общественият ръб на TELUS International финансира 25 плана на неправителствени организации със 150 000 лева Общественият ръб на TELUS International финансира 25 плана на неправителствени организации със 150 000 лева
На публична гала Общественият ръб на TELUS International Europe разгласи финансирането на 25 плана на неправителствени организаци...
„ Пазаруваме дружно “ е вторият план, в който ще се включат чиновниците, като съпроводят децата и им оказват помощ в избора на  необходими облекла, обувки или спортни такъми. Той ще помогне на 23 деца, чийто непосредствен член на фамилията страда от неврологично заболяване.
Проектът „ За нашите деца “ на едноименната фондация ще поддържа 50 деца от непривилегировани фамилии, които ще получат пакети с храни и нужни артикули за бебета, покриващи потребностите за към 3 месеца, още веднъж благодарение на доброволци на компания.
„ Animal Rescue – София “ също ще бъдат подкрепени, като доброволците на TELUS International Europe в България ще разходят четириногите другари в приюта. В допълнение, компанията ще подари 1 звук храна и други нужни артикули за развъждането на 50 дребни бездомни кученца в приюта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР