Деян Донков забрани на приятелката му Радина Кърджилова да играе

...
Деян Донков забрани на приятелката му Радина Кърджилова да играе
Коментари Харесай

Донков забрани хлапета да гледат жена му без дрехи

Деян Донков забрани на приятелката му Радина Кърджилова да играе без облекла пред хлапета под 16 години.

Двамата ще вземат участие в театралната режисура Любовникът по Харолд Пинтър и се чака спектакълът да е с алена точка и инспекция на персоналната карта за изглеждащи задоволително млади.

Представлението ще се играе в Народния спектакъл, а премиерата се чака през януари. „ Директорът Мариус Донкин ме предложения да го разработим към Нова година, заложен е в програмата “, споделя Донков.

Той добавя, че пиесата сигурно ще бъде за лица над 16-годишна възраст и ще се влиза против персонална карта. „ Изисква се. Не става въпрос за някаква тънка перверзия, а за голяма борба на два свята, нещо доста огромно. Не знам до каква степен ще е скандално, дори тази дума ми се коства много глупава. По-скоро ще се опитаме да покажем срамотиите си – и нашите, и на другите хора. Онези, за които човек подсъзнателно си споделя, че не е подобен, не би го направил по този начин и не е перверзник “, размишлява Деян, цитира Телеграф.

Преди време той загатна, че няма нищо срещу Радина да се снима гола, само че единствено против доста стабилен хонорар.

Първоначалната концепция бе Кърджилова да влезе в основната женска роля, а за мъжката да бъде открит сътрудник на Деян. Това в последна сметка не се понрави на Донков и той решил да играе неин ухажор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР