Девненци и гостите на града ще имат уникалния шанс да

...
Девненци и гостите на града ще имат уникалния шанс да
Коментари Харесай

Безплатно автокино гостува в Девня на фаталния петък 13-и

Девненци и гостите на града ще имат неповторимия късмет да усетят тръпката на автокиното, за което множеството от нас знаят единствено от филмите, само че не и от персонален опит. Две от най-касовите български заглавия от последните месеци – „ Привличане “ и „ Революция X “, ще могат да се гледат БЕЗПЛАТНО в индустриалния град.

Това ще се случи на „ съдбовния “ петък, 13 юли, на паркинга пред Община Девня. Прожекциите стартират в 21:00 и 23:00 часа. Не пропускайте да се насладите на това необикновено прекарване! Автокиното се гледа от автомобил на екран с огромните 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в колата на съответната периодичност за града, изписана на екрана в деня на прожекцията.

Екшън комедията „ РЕВОЛЮЦИЯ Х “ споделя за първото огромно турне на паметната група “Революция Х ” край морето. Точно преди него продуцентът постанова нова вокалистка – певицата Гери - Никол, от която всички в групата се нервират. Директорът на учебното заведение Цеков също има собствен проект за пътуването, тъй като желае да получи купата за „ Директор на годината “.

За задачата по време на турнето е поканил контрольор от Министерството за да го впечатли. Проблеми пораждат и около водача на рейса, който се оказва наркодилър, прекарващ кокаин, и без да желае разменя чантата с дрогата с тази на китариста Боби. След пратката вървят и двама дребни нарушители.

Романтичната комедия „ ПРИВЛИЧАНЕ “ споделя за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова), която е разкъсвана сред любовта си към учебното заведение, което татко ѝ е основал, и предишното си на състезателка по спортни танци. Колегите ѝ я почитат, а учениците – обожават.

Всичко наподобява безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е ангажиран от амбициозна и подла колежка. Месец преди абитуриентския бал, класът на Лора също е изправен пред проблеми. Дъщерята на главния спонсор на елитното учебно заведение не пропуща да показва първокласния си метод на живот. Тя счита, че на света няма нещо, което да не може да се купи. Междувременно в учебното заведение е назначен нов учител по музика. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР