Девет души, пласирали и произвеждали наркотици, са задържани по време

...
Девет души, пласирали и произвеждали наркотици, са задържани по време
Коментари Харесай

Удар по наркотрафика в Бургаско



Девет души, пласирали и произвеждали опиати, са арестувани по време на масирана спецоперация на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Полицаи са направили арести в Несебър, Бургас, Айтос, Средец и Малко Търново. Намерени и конфискувани са амфетамини, метамфетамин, канабис и така нататък "друсан чай ", формирани са шест бързи полицейски производства.

В Несебър е арестуван 33-годишен, в чийто дом са открити 200 гр канабис и две електронни везни.

24-годишен е арестуван в Средец, от стаята му са конфискувани стъклено плаке с метамфетамин, както и прекурсори и уреди за произвеждане на пико. Служители на полицията в Малко Търново пък задържали 38-годишен с 13 грама канабис.

В Бургас са осъществени инспекции на няколко места. В к-с "Меден Рудник " са задържани двама мъже на 20 и 32 година, пласирали тъй наречените друсан чай.

Със същата рискова дрога е арестуван 25-годишен, който единствено преди седмица бе задържан за наркоразпространение. Тогава в дома в кв. "Победа " бяха открити 98 топчета синтетичен канабис. При днешната акция служители на реда намерили 15 топчета от дрогата.

На метри от СОУ "Иван Вазов " в Поморие е арестуван 16- одишен бургазлия, у който са открити два свитъка с канабис.

Полицията в Айтос задръжала престъпно проявена на 34 година с девет топчета марихуана.

При осъществена инспекция в дома на 30-годишен от бургаския квартал "Сарафово " са открити и конфискувани амфетамин и метамфетамин с друг грамаж.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР