Детско-юношеската школа на Лудогорец постигна невероятен успех. Талантите на „орлите“

...
Детско-юношеската школа на Лудогорец постигна невероятен успех. Талантите на „орлите“
Коментари Харесай

Невероятен успех на талантите на Лудогорец! „Орлите“ изпуснаха Милан в Италия

Детско-юношеската школа на Лудогорец реализира необикновен триумф.

Талантите на „орлите“ от набор 2009 не престават със своето фантастично показване на супер шампионата в Италия, който е третият най-силен в света. В конкуренцията вземат участие още школите на континенталните грандове  Милан, Реал, Интер, Ливърпул, Ювентус, ПСЖ, Рома, Торино, Каляри, Аталанта и Генуа. Във втория си мач за днешния 9 юни „ орлетата ” приключиха 1:1 с връстниците си от европейския гранд Милан. Разградчани могат да съжаляват, че не завоюваха дуела, тъй като при резултат нула на нула  Калоян Георгиев излезе очи в очи с вратаря на противника, само че ударът му срещна напречната греда.

„ Орлите ” не се впечатлиха от името на съперника и го изненадаха с висока преса в първите минути на дуела. Това докара до няколко съществени рискове пред вратата на Милан, които за жал не доведоха до гол. Италианците откриха в 32-та минута след неточност в защитата на нашия тим. Три минути преди края на постоянното време Ястиян Георгиев вкара гол шедьовър за крайното 1:1. Той прати същински снаряд от 25 метра, който направи беззащитен стража на „ росониерите ”. Така двата отбора събраха по 7 точки от дуелите в групата и не престават напред в шампионата. В осминафинален мач на следващия ден българите ще се изправят против Генуа или Малмьо.

Много съм удовлетворен от представянето на тима. Момчетата играха доста мъжки, с цялостно себераздаване и желязна дисциплинираност. Не отстъпвахме по нищо на Милан и даже след края на срещата имахме всички учредения да съжаляваме, че не спечелихме, разяснява старши треньорът Милен Маринов след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР