Децата се учат още в ранна възраст да оценяват красотата на

...
Децата се учат още в ранна възраст да
оценяват красотата на
Коментари Харесай

Колата мечта си отива?

Децата се учат още в ранна възраст да оценяват хубостта на колите фантазии. Но какво ще стане, когато дребните пораснат? Те бързо виждат, че няма мечтани спортни коли на преференциални цени. Луксозните предмети от марката Bugatti например струват няколко милиона евро. Прагът на финансовата болежка, несъмнено, е достигнат от дълго време за болшинството и така тези транспортни средства остават недостижима фантазия за множеството хора.

Така че не е изненадващо, че за хората в Германия автомобилът от ден на ден се превръща в транспортно средство и по-малко в обект на предпочитание. Само 42 процента от водачите в Германия мечтаят за доста специфична кола, която абсолютно искат да имат или най-малко желаят да карат. Това беше резултатът от текущо проучване на Forsa от името на CosmosDirekt. През 2016 година 51 % от интервюираните са заявили, че имат автомобил фантазия.

На въпроса кой модел е мечтаният автомобил, тези с надписа „ Произведено в Германия “ излязат отпред. Феновете на автомобилите най-често мечтаят за Audi (12,0%), Mercedes (девет процента), BMW (осем процента) или Porsche (осем процента). Новата марка Tesla попадна в листата с стремежи на автомобилистите в Германия с пет процента спрямо 2016 година А непосилните ценово модели Bugatti даже не се появяват.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР