Децата под 10-годишна възраст могат да влизат в Гърция без

...
Децата под 10-годишна възраст могат да влизат в Гърция без
Коментари Харесай

Децата под 10 години влизат без PCR тест в Гърция, Германия вече не счита Варна за рисков район

Децата под 10-годишна възраст могат да влизат в Гърция без да е належащо да показват уверение на британски език за изработен в акредитирана лаборатория PCR тест в границите на до 72 часа преди влизането. Това на гръцкото държавно управление.
За всички влизащи без изключение обаче важи попълването на така наречен декларация за местонахождение в Гърция (), въз основата на който на границата всеки влизащ може да бъде тестван за ковид, което се случва въз основата на логаритъм. С попълването на PLF деклараторът получава QR код, което удостоверява, че си попълнил декларацията.
 Пак предизвестие от персонален доктор към НЗОК: Защо не можем да даваме направление за PCR тест? Пак предизвестие от персонален доктор към НЗОК: Защо не можем да даваме направление за PCR тест?
Не знам за какво НЗОК подценява. Има финансов запас, най-малко 2500 PCR теста дневно са планувани от Здравната каса. 5000 теста дневно може...
Междувременно Германия извади Варна от листата с рисковите региони за пътешестване поради COVID-19. Тъй като обстановката в района към този момент се възстановява, не се изисква и наложителното подлагане на тест за ковид,. Но за рискови региони в България към момента се смятат Добрич и Благоевград. Класификацията коя зона е рискова се основава на взаимен разбор и решение на Федералното министерство на опазването на здравето, Министерството на външните работи и Федералното министерство на вътрешните работи.
Германската мярка не значеше да не се пътува до Варна, само че тя оказа сериозен резултат върху чартърните полети и на процедура нанесе загуби за някои огромни български курорти - кои са те,!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР