Децата на Хари и Меган Маркъл никога няма да получат

...
Децата на Хари и Меган Маркъл никога няма да получат
Коментари Харесай

Принц Чарлз планира да лиши от титли децата на Меган и Хари - slava.bg

Децата на Хари и Меган Маркъл в никакъв случай няма да получат трофеи на принц и принцеса. Такива клюки се завъртяха из английската преса във връзка проектите на принц Чарлз за бъдещето на монархията. Престолонаследникът ясно е декларирал на двойката да не чакат трофеи за Арчи и Лилибет когато той се възкачи на трона, написа Daily Mail. Въпреки, че внуците на всеки английски държател имат право да се титуловат като принцове и принцеси, показва изданието.

Херцозите на Съсекс чакаха двете им деца, които сега нямат трофеи, да станат принц и принцеса, когато принц Чарлз стане държател. Сега кралското семейство обаче имало желание да промени законите, с цел да лиши Арчи и Лилибет от привилегията.

През 1917 Крал Джордж V издава указ, с който афишира, че внуците на всеки държател автоматизирано получават трофеи. Малко повече от век по-късно, неговите наследници възнамеряват да анулират този правилник. Принц Хари и брачната половинка му Меган сега живеят в Съединени американски щати дружно с двете си деца. Миналата година двойката публично се отхвърли от кралските си отговорности, с цел да заживее естествен живот.

Това обаче провокира яд у британците и обтегна до край фамилните връзки в кралската фамилия.

Масло в огъня наля и скандалното изявление на херцозите пред Опра Уинфри, в което те упрекнаха дворцовите среди в расизъм и се оплакаха, че са били лишени от защита в рискови за тях времена....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР