Децата на Хари и Меган бяха наречени принц и принцеса

...
Децата на Хари и Меган бяха наречени принц и принцеса
Коментари Харесай

Официално: Децата на Хари и Меган вече са принц и принцеса

Децата на Хари и Меган бяха наречени принц и принцеса на уеб страницата на кралското семейство, защото двойката разгласи, че това е тяхно „ рождено право “, съобщи " Sky News ".

Това се случи, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс за първи пътпублично използваха купите принц и принцеса заАрчииЛилибет.

Снимка: Getty Images

Те използваха купата принцеса за щерка си, известна в резюме като Лили, когато тя бешекръстена в Лос Анджелис в петък.

Децата на ХарииМеганстанаха принц и принцеса, когатокралятсе възкачи на трона, само че те останаха „ лорд “ и „ мис “ на уеб страницата на Бъкингамския замък през последните шест месеца.

Сега описът с наследниците на уеб страницата е обновен, с цел да отрази смяната - с Арчи и Лилибет, посочени като принц Арчи от Съсекс и принцеса Лилибет от Съсекс.

" Титлите на децата са право по рождение, откогато дядо им е станал монарх. Този въпрос е организиран за известно време в сходство с Бъкингамския замък ", заявиговорител на Съсекс.

Правилата за купата, избрани от крал Джордж V през 1917 година, дават на децата и внуците на суверена автоматизираното право на титлитепринц и принцеса.

Когатокралицатапочина и нейният наследник крал Чарлз се възкачи на трона, това означаваше, че Арчи и Лилибет имат право да бъдат принц и принцеса. Беше пояснено, че купите ще се употребяват в публични условия, само че не и завсекидневна разговорна приложимост.

Обявяването на кръщението на Лилибет в Калифорния беше първата опция да употребява купата си след гибелта на кралицата.

Хари и Меган желаеха да не лишават децата си от рожденото им право, само че настоявахада им дадат шанса сами да решат, когато пораснат, дали да се откажат, или да продължат да употребяват кралските трофеи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР