Деца от пет пловдивски училища ще гледат безплатно мача на

...
Деца от пет пловдивски училища ще гледат безплатно мача на
Коментари Харесай

Деца от пет пловдивски училища влизат безплатно на Академик - Рилски

Деца от пет пловдивски учебни заведения ще гледат гратис мача на Академик Бултекс 99 против Рилски състезател от 4-ия кръг на НБЛ в събота от 18 часа в Колодрума. Ръководството на пловдивския отбор е провело диалози с шефовете на образователните заведения, които са се заели да образуват групи от искащи да гледат дуела.

Целта е колкото може повече възпитаници да се възпламенят по баскетбола. Става въпрос за учебните заведения " Яне Сандански ", " Константин Величков ", " Драган Манчов ", " Димитър Талев " и " Софроний Врачански ", в които от години Академик Бултекс 99 е образувал групи от деца, трениращи баскетбол. От поканата могат да се възползват освен те, само че и техни връстници и другари, които демонстрират интерес към спорта с оранжевата топка.

На идващия домашен мач на представителния отбор ще бъдат поканени възпитаници от други учебни заведения, в които клубът поддържа групи. Ръководството на Академик Бултекс 99 употребява случая още веднъж да призове и студенти от пловдивски ВУЗ-ове да посетят дуела с Рилски състезател, като за образувани групи от най-малко 20 индивида ще бъдат направени отстъпки в цените на билетите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР