Десислава Радева е минала по пътя Камино, казаха нейни близки.

...
Десислава Радева е минала по пътя Камино, казаха нейни близки.
Коментари Харесай

Десислава Радева извървя 800 км, поклони се пред голям светец

Десислава Радева е предходна по пътя Камино, споделиха нейни близки. Президентшата е вървяла пет седмици, като духовното странствуване е почнало при започване на юни и е завършило по-рано този месец.

С нея е бил телохранител от НСО, който си е взел отпуск, с цел да може да придружи първата дама по време на дългото премеждие.

Никой от поклонниците по маршрута не признава да я е виждал, нито да е чувал за височайшето наличие, си споделят пътешественици от България в профилираните уеб сайтове. 

Това породи и подозрения дали е тръгнала на пътешествието, само че въпреки всичко то се е случило, съобщава  " България Днес ".

След като я нямаше повече от месец, самата Радева към този момент се е върнала у нас и придружи брачна половинка си при визитата му в Черна гора. Ден преди този момент президентшата чества рожден ден.

В началото на предишния месец се появи информация, че брачната половинка на президента е поела по дългия път от дребното френско градче Сен Жан Пие дьо Порт до Сантяго де Компостела в Испания, с цел да види именитите мощи на деятел свети Яков в едноименната катедрала. Най-популярният маршрут е дълъг към 800 километра и приблизително са нужни 5 седмици, с цел да бъде извървян.

В обществените мрежи бушуват безредици за включването на Радева в предизвикването Камино. Мнозина поклонници показват, че не са я срещали по пътя, само че прецизират, че има стотици пътеки и може да са се разминали неусетно. Други поклонници означават, че мъчно можеш да познаеш някого, в случай че не се заговорите, защото по това време на годината има голям брой запалянковци, които желаят да преминат по духовния път. 

Някои консуматори във виртуалното пространство чистосърдечно си признават, че не знаят коя е Деси Радева, до момента в който други я нападат във връзка информацията, че по време на пътешествието е била придружавана от НСО.

След сполучливото прекосяване на маршрута Радева би трябвало да е получила документ за достижението си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР