Десислава Радева е била в Полша в качеството си на

...
Десислава Радева е била в Полша в качеството си на
Коментари Харесай

Слави Трифонов и президентството влязоха в задочен спор заради Десислава Радева

Десислава Радева е била в Полша в качеството си на зам.-председател на българската делегация, която взе участие в Конференцията на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (COP24).

Това разгласи нощес в своето шоу по БТВ Слави Трифонов, като цитира документ, с който екипът му разполагал. "Какво схваща Десислава Радева от екология и климат? Не знам по какъв начин е в къщата им. Там може да е началник, само че тя не съставлява страната ", разяснява водещият.

Днес след запитвания от медиите, дали изнесената информация е вярна, от пресслужбата на "Дондуков " 2 изрично отхвърлиха.

"Съпругата на президента не е била заместник-ръководител на българската делегация на конференцията на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата, както е видно от решението на Министерски съвет от 14 ноември т.г. за състава на делегацията, нито е взела участие под каквато и да е форма в работата на форума. Никакви държавни средства не са били изхарчени за брачната половинка на президента при пътуването на българската делегация до Катовице. За позволената техническа неточност при акредитацията на българската делегация е алармирала самата президентска институция още на 6 ноември т.г. ", оповестяват от прессекретариата на "Дондуков " 2.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР