Десислава е една от най-обичаните певици в лекия бранш на

...
Десислава е една от най-обичаните певици в лекия бранш на
Коментари Харесай

Десислава не може да се отърве от кошмара!Травмата още я преследва

Десислава е една от най-обичаните певици в лекия отрасъл на музиката

Певицата с благ глас скоро ще става баба от първородния си наследник Майки. Въпреки триумфите на сцената Деси е уверена, че кошмара от детството още я преследва. И  е дал отпечатък върху целия й живот до момента.

И той  е контузията, която получила от родния си татко. Той бил пияч, който тормозел фамилията и постоянно посягал на майка й.

„ Бях дребна и не успявах да защитя мама от пиянските нападения на татко си. Нямах поддръжката от баща си, както е при естествените деца и фамилии. Това се отрази на целия ми живот “, връща лентата обратно фолкпевицата.

Десислава допуска, че алкохолната взаимозависимост на баща й се отразила и върху избора й на мъже. Те освен са били по-малки от нея, а тя  е търпяла изцепките и изневерите им. А от бащата на Майки е преглъщала даже физическо принуждение.

Ангелогласната изпълнителка постоянно е била срещу алкохола и по-точно с неговото невъздържание, по обясними аргументи.

Но напоследък тя не отива на присъединяване, преди този момент да не гаврътне някой и различен шот. Разбира се, надалеч е от „ достиженията “ на колежката си Галена, която пие по няколко и то без да ги хваща с уста.

„ Боим се за не залитне към алкохола, тъй като доста й пристигна напрежението. Каръците във връзките й, това, че рано ще става баба, а и неналичието на мъж в живота й работят негативно “, обезпокоени са нейни приятелки.

Инфо: Лупа, Crimesbg.com

Тагове: Десислава певица алкохол баща алкохолик шотове Галена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР