Десетметров къс от надвиснал над морския бряг скален клиф се

...
Десетметров къс от надвиснал над морския бряг скален клиф се
Коментари Харесай

Скала се срути върху плажуващи в Калифорния, уби трима души

Десетметров пай от щръкнал над морския бряг скален клиф се откърти и рухна върху известен плаж в край Грандвю бийч северно от Сан Диего в американския щат Калифорния , като умъртви трима плажуващи , съобщи Асошиейтед прес.

Спасители и други гости на плажа незабавно притичаха към мястото, където върху пясъка се стовариха десетки тонове скална маса, пробвайки се да разравят рухналите камъни и да оказват помощ на потърпевшите. Очевидец, живеещ наоколо, описа по какъв начин видял хора, опитващи се да съживят жена с изкуствено дишане, само че явно несполучливо, след което тялото й било покрито.

Една жена е умряла на място, а още двама души са умряли в болница . Имената и възрастта на жертвите към този момент не се оповестяват. И тримата са пълнолетни. Има и неколцина по-леко ранени.



Спасители с подготвени кучета търсят из отломките още потърпевши , в случай че има такива. Те предизвестиха, че клифът е неустойчив и може да има още сривания .

Плажът е наличен посредством втурване по дървени стъпала от паркинга , намиращ се горе на високото. Той е известен измежду сърфистите , които слагат сърфовете си на брега, изправени край отвесната канара. На някои от плажовете в региона има предупредителни надписи за допустимо ст от сривания вследствие на мощните приливи, които подкопават отвесния скален бряг.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР