Десетки са сигналите за некачествено извършени строително-ремонтни дейности по улиците

...
Десетки са сигналите за некачествено извършени строително-ремонтни дейности по улиците
Коментари Харесай

Десетки са сигналите за некачествени ремонти по улиците във Варна

Десетки са сигналите за некачествено осъществени строително-ремонтни действия по улиците във Варна. Такива идват от всички региони, които тази година бяха стремително облагородени.

Последните са от Гръцката махала. Само преди дни протече тръбопровод и незабавно бе разкопана дупка по прясно ремонтираната ул. " Св. Климент ". Подобен трап се появи преди седмица и по ул. " Тодор Икономов " Варненци се оплакват и от недобре сложени дъждовни шахти, които не правят никаква работа - локви се образуват към тях. Свидетелстват и за некачествено сложени бордюри, счупени прясно сложени павета, тротоарни плочки и прочие, и прочие.

На въпрос на Varna24.bg кметът на Варна Иван Портних отсече, че ремонтите не са заплатени на 100 % и това няма да стане, до момента в който фирмите-изпълнителки, не отстранят некачествената си работа.

Преди дни той съобщи, че компаниите, ангажирани с уличните поправки във Варна, ги бавят съзнателно и предизборно. В продължение на месеци плановете за ремонт на бул. " Христо Смирненски “, " Подвис “,  " Прилеп “, " Васил Друмев “, " Мадара “, улиците в Гръцката махала, не се извършват, с дни няма на терен нито служащи, нито техника. Това е безусловно безсрамие, което няма да търпя!, сподели кметът на Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР