Десетки любители на силните усещания се готвя за нелегално състезание,

...
Десетки любители на силните усещания се готвя за нелегално състезание,
Коментари Харесай

Нова мода след гонките! Мачкат коли за пари в нелегална блъсканица

Десетки фенове на мощните чувства се сготвям за незаконно съревнование, в което за парична премия ще се блъскат едни в други със остарели коли, написа " Телеграф ". Събитието прилича панаирни блъскащи се колички, само че с действителни коли. То се провежда под името "Луда конкуренция " и ще се състои за първи път у нас на кална поляна до Кооперативния пазар в столичния жк "Люлин " на 25 и 26 септември. Избрана за задачата е кална настилка, с цел да не могат водачите да развиват висока скорост и да не се стигне до случай.

Основната цел на така наречен демо дерби е всички водачи, записали се авансово за присъединяване, съзнателно да блъскат колите си един в различен до цялостна съсипия. Победител е последното останало движещо се возило. За да бъде утвърден някой за надпреварата, колата му би трябвало да дава отговор общо на 36 критерия.

Преди дербито всеки участник би трябвало да заплати такса за присъединяване. Ако го направи до края на август цената е 300 лв.. Това може да се случи само по банков път. Пропусне ли периода, може да заплати в дни на конкуренцията двойна сума от 600 лв.. Последният, останал на ход след надпреварата, ще отнесе премия от 3000 лв.. Вторият ще получи 2000 лв., а третият - 1000 лв.. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР