Десетки хора се събраха на бдение в памет на убитото

...
Десетки хора се събраха на бдение в памет на убитото
Коментари Харесай

В памет на убитото момче: Близки и приятели оставиха цветя на мястото на катастрофата

Десетки хора се събраха на бдение в памет на убитото 15-годишно момче в събота вечерта на кръстовището на улиците „ Гурко “ и „ Шишман “. Те упорстват да се вземат ограничения за попречване на тези произшествия.

Майката на убитото момче към момента е в потрес от станалото. Тя сервира цветя на лобното място на сина си.
Не мога да допускам. Все още го очаквам да се прибере.
Майката на детето

В бдението се включиха другари и близки починалото момче.
 Bdenie Peshehodna Puteka2 EB Граждани се събраха на мястото на злополуката, с цел да почетат паметта на убитото момче. Снимка: Euronews Bulgaria Изключително тежко и мъчително ми е да приказвам за това, тъй като това е всекидневие в нашия живот. Той е следващата жертва – безусловно почтена жертва.
Роднина на починалото момче

Преди седмици държавното управление разгласи, че ще бъдат отнемани колите на водачите, хванати за карат след приложимост алкохол и опиати. Дни след началото на акцията, тя беше прекъсната поради грешки в наредбата. Премиерът разпореди на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да нанесат нужните ремонти и разгласи, че приоритет ще бъде разкриването на лаборатории , с цел да не се бавят резултатите от алкохолни проби повече от седмица.
 Bdenie Peshehodna Puteka EB Граждани сложиха цветя върху пешеходната пътека, на която беше блъснато 15-годишното момче. Снимка: Euronews Bulgaria
„ Ние сме излезли от времето, в което се приказва и би трябвало нещо да се направи. От една страна, Народното събрание одобри тези промени. Както към този момент стана дума, броят на пияните и дрогираните водачи стартира бързо да понижава , откакто бяха признати измененията. Виждате, че има още такива и по тази причина продължаваме с инспекциите. Това ще донесе резултат, въпросът е, че към момента не сме стигнали до там “, разяснява Денков и даде обещание, че скоро ще бъде показана статистика за броя на хванати пияни и дрогирани водачи след приемането на последните законодателни промени.

В понеделник пред постройката на Министерство на вътрешните работи се провежда митинг . Той стартира в 18:00 часа. Зад него застават жители в обществените мрежи, които упорстват за прекъсване на убийствата по пътищата.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР