Десет спешни решения за първите сто дни на управлението представи

...
Десет спешни решения за първите сто дни на управлението представи
Коментари Харесай

БСП с 10 мерки за овладяване на кризата

Десет незабавни решения за първите 100 дни на ръководството показа в събота водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на представянето на листите на трите столични изборни региона в Борисовата градина. 
" България има потребност от устойчиво ръководство, което да вземе незабавни ограничения за зимата. Ние сме подготвени с 10 съответни решения в поддръжка на фамилиите, децата, младите, служащите, пенсионерите и стопанската система ", съобщи Нинова. Социалистите оферират таван на цените, изземване на свръхпечалбите на енергийните сдружения и преразпределянето им заслужено на семейства и компании, както и учебни заведения, лечебни заведения, общини да се върнат на контролирания пазар на сила. 
Българска социалистическа партия ще продължи поддръжката на бизнеса за тока, ще работи за растеж на минималната заплата на половината от междинната и за необлагаем най-малко на размера на прага на бедността. Сред останалите ограничения са безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, безвъзмездни учебници до 12 клас, преизчисляване на пенсиите и на вдовишката надбавка. Да се одобри определението за енергийно и водно небогати и да им се отпусне обществена поддръжка, оферират още от левицата.  
" Тези оферти са действителни и изпълними. Те са гаранция за постоянна стопанска система и по-леко прекосяване през рецесията на българските жители ", безапелационна бе Корнелия Нинова. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР