Десет руски бронетранспортьора с комплект резервни части са били доставени

...
Десет руски бронетранспортьора с комплект резервни части са били доставени
Коментари Харесай

Русия достави още военна техника на Сърбия, скоро им даде шест Миг-29

Десет съветски бронетранспортьора с комплект аварийни елементи са били доставени в Белград по въздушен път, заяви през днешния ден сръбското министерство на защитата, представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

При превозването им съветската страна не е имала никакви спънки и цялата техника е доставена при съблюдаване на интернационалните правила, заяви сръбското министерство.

Вчера румънската телевизия Диджи 24 заяви, че румънските управляващи са задържали на Дунав съветски превоз с 30 танка и 30 бронетранспортьора, доставяни според контракт сред Москва и Белград.

Телевизията заяви, че военната техника е иззета. Руското министерство на защитата обаче опроверга тази информация и я дефинира като " безспорна неистина ", изтъквайки, че не са изпращани никакви кораби за транспорт на военна техника по Дунав.

Белград непрестанно приказва за боен неутралитет, само че договаря за спомагателни доставки на въоръжение от Русия, в това число на бойни и транспортни хеликоптери и системи за противовъздушна защита. Сърбия към този момент получи 6 бойни самолета МиГ-29 от Русия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР