Десет лечебни заведения се включиха в кампанията досега. Остава още

...
Десет лечебни заведения се включиха в кампанията досега. Остава още
Коментари Харесай

Над 100 майки ще преминат профилактични прегледи чрез кампанията на БАЗБ и АБЗ

Десет лечебни заведения се включиха в акцията до момента. Остава още месец до финала на самодейността

Общо над 100 майки на деца с увреждания ще преминат подробни, обстойни и цялостни профилактични прегледи в цялата страна. Това е допустимо с помощта на акцията на Българската асоциация на застрахователните брокери, Асоцияцията на българските застрахователи, шест застрахователни сдружения и фондация " Майко Мила ", която започва в края на ноември м.г. Стойността на прегледите напълно се покрива от Българската асоциация на застрахователните брокери и застрахователните компании. Това е първи по рода си огромен план за осъществяване на медицински прегледи на тези родители, което в дълготраен проект ще ги защищити от появяването на непредвидими заболявания и ще им даде опцията да подаряват на децата си грижата и любовта, от които те по този начин се нуждаят.
Остава един месец до края на акцията, като в нея дотук се включиха над 10 лечебни заведения в цялата страна – Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.
Вече има и първи мнения от майки, минали прегледите.
Ето част от тях:

Виктория Горина: " Днес минах прегледа. Благодаря доста. Стана бързо. Всички бяха доста общителни. Вече знам на какво да обърна внимание. ”

Божана: " Привет! Ето и мнението ми, за МДЦ Дженерали Закрила, гр. София: нямаше опашки, спокойна конюнктура, чисти кабинети. Направено ЕКГ, измерено кръвно налягане, преслушване на бял дроб. Кратък диалог с интернист доктор Влахова за недоволства или фамилна обремененост в фамилията ми. Дадени са ми здравни препоръки по отношение на недоволствата ми. Следващата седмица ще се възползвам от ехография на млечни жлези и цитонамазка. Любезни към този момент във всяко едно отношение. Направихте ми огромно положително! Бъдете благословени! Поздрави! ”

Маргарита: " Здравейте, благодаря,за предоставената опция. Днес направих прегледите в гр. Русе,много добра организация, общителни лекари и мед.сестри. Поздрави! ”

Силвия: " Здравейте, минах на обзор на 10.04. Изключително съм Ви признателна за предоставената опция. Чакам да ми се обадят за резултата от цитонамазката. Лекарите бяха извънредно деликатни. Организацията на прегледите беше добра. Часовете за прегледите се съблюдаваха. Изпратиха ме в допълнение на ендокринолог и невролог. За страдание ендокринологът откри проблеми с щитовидната жлеза, за които не съм подозирала. Трябва да направя проучвания, с цел да подхваща лекуване.
Благодаря Ви за всичко! Желая Ви прекрасен и ухилен ден! ”

В края на юни следва да бъдат регистрирани крайните резултати.
ИНСМАРКЕТ е сътрудник на самодейността.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР