Дербито на Рим между Лацио и Рома, което бе от

...
Дербито на Рим между Лацио и Рома, което бе от
Коментари Харесай

Много нерви, но без голове в дербито Лацио - Рома

Дербито на Рим сред Лацио и Рома, което бе от програмата на 12-ия кръг на Серия А, приключи без победител. Срещата на „ Олимпико “ не предложи и голове, завършвайки 0:0 за пръв път от 15 април 2018 година С това тъждество „ вълците “ излязоха на 7-ата позиция във краткотрайното класиране с 18 точки, до момента в който „ орлите “ имат точка по-малко на 10-ата позиция.

Началото на срещата във Вечния град по нищо не предвещаваше неналичието на голове до края, защото още във втората минута Лацио, който бе алегоричен хазаин, искаше дузпа, откакто Чиро Имобиле се свлече в наказателното поле.

В 5-ата минута удар на Ромелу Лукаку, пристигнал след центриране, мина над вратата.  

В 12-ата минута Рик Кардсорп получи топката на стрелкова позиция в наказателното поле, само че след осъществяването му топката бе уловена от Иван Проведел. Минута по-късно Проведел трябваше да вади топката от мрежата си, само че голът на Браян Кристанте не бе зачетен поради засада.

Секунди по-късно пък още веднъж Карсдорп обстрелва вратата на Лацио, само че още веднъж не бе прецизен.  

В средата на първата част Лацио отговори с удар на Луис Алберто от границата на наказателното поле, само че топката рикошира в десния непряк дирек.

Точно преди приключването на половин час игра Алесио Романьоли засече центрирана от директен свободен удар топка, само че ударът му с глава бе избавен отлично от Руи Патрисио.

След почивката двата тима играха по-внимателно, с цел да не позволен съдбовна неточност в защита и разумното се случи – мачът приключи без победител и без голове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР