Депутатите се скараха за дневния ред на парламента за тази

...
Депутатите се скараха за дневния ред на парламента за тази
Коментари Харесай

Депутатите се скараха за дневния ред на парламента

Депутатите се скараха за дневния ред на Народното събрание за тази седмица. Милен Матеев от " Продължаваме промяната " предложи 9-та точка, касаеща смяна в Изборния кодекс, да отпадне, защото още даже не е влезнала в комисия. Йордан Цонев от Движение за права и свободи направи назад мнение, а водачът на Движението Мустафа Карадайъ прикани от парламентарната естрада разпоредбите да се съблюдават и промени в дневния ред да се оферират чак откакто той бъде признат. 

" Не се срамя, че за мен е идея да не върнем хариената бюлетина и методът, по който се манипулираха изборите при предходни изборни акции ", изясни от своя страна Милен Матеев от Политическа партия.

Йордан Цонев разясни, че точката за Изборния кодекс ще бъде придвижена по Правилника за организацията и активността на Народното събрание и в случай че в петък не дава отговор на него, няма да бъде гледана.

" Г-н Матеев, от Движение за права и свободи сме тези, които въведохме машинното гласоподаване ", подсети той към сътрудника си народен представител от Политическа партия.

Последвалите оферти - на Българска социалистическа партия, които желаеха, точката за даване на военна помощ за Украйна и планът за пазаруване на нови изтребители да отпаднат, както и на Демократична България - да се отсрочи точката за промени в Изборния кодекс, бяха отхвърлени от пленарната зала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР