Депутатите с минута мълчание в памет на загиналия униформен БСП

...
Депутатите с минута мълчание в памет на загиналия униформен БСП
Коментари Харесай

БСП поиска извънредно изслушване на вътрешния министър за инцидента с убит полицай на границата

Депутатите с минута безмълвие в памет на починалия еднообразен
Българска социалистическа партия изиска при започване на парламентарното съвещание през днешния ден изключително чуване на вътрешния министър за случая с.

В коментар по случай Даниел Митов от ГЕРБ акцентира, че би трябвало да се с Турция и Гърция за мигрантския напън по граница, както се е правело при ръководството на кабинета " Борисов ".

Лидерът на партия " Български напредък " ген. Стефан Янев счита, че би трябвало да промени метода на организация на граничния надзор на наша територия, а чиновниците на Министерство на вътрешните работи и МО би трябвало да са доста добре готови.  

Колегата им Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия изиска по-тежки санкции за нарушителите по границата и промени в законодателството, а някогашният вътрешен министър Бойко Рашков от Политическа партия счита, че казусът би трябвало да се проверява взаимно с турската страна и да не се прави политически ПР с случая.

В декларация от името на група от партия " Възраждане " приканиха да има компактно разположение на патрули по границите и да се възвърне оборудването по границита, което е компрометирано. Хората на Костадинов са безапелационни, че незаконните имигранти трансформират страната ни в " разграден двор ". 

С едноминутно безмълвие Народното събрание уважи паметта на убития служител на реда на границата.





Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР