Депутатите отново не избраха председатели на трите парламентарни комисии -

...
Депутатите отново не избраха председатели на трите парламентарни комисии -
Коментари Харесай

Три парламентарни комисии остават без избран председател и след днешните гласувания

Депутатите още веднъж не избраха ръководители на трите парламентарни комисии - спортна, земеделска и по правата на индивида.

Вчера от " Продължаваме Промяната " (ПП) издигнаха за ръководител на комисията по младежта и спорта Радостин Василев. От Движение за права и свободи предложиха Халил Летифов. След гласуването през вчерашния ден никой от двамата не получи поддръжката на пленарна зала.

Днес депутатите още веднъж гласоподава въпросните номинации, само че до избор още веднъж не се стигна.

За номинацията на Радостин Василев от Политическа партия гласоподаваха 87 народни представители, 94 бяха " срещу ", а 41 гласоподаваха с " въздържал се ".

Халил Летифов от Движение за права и свободи получи поддръжката на 103 народни представители, 62 бяха " срещу " и 57 гласоподаваха с " въздържал се ".

Депутатите още веднъж не избраха ръководител и на Комисията по правата на индивида, вероизповеданията и жалбите на жителите, за която и през днешния ден не бяха направени номинации.

Иван Христанов от Политическа партия, който бе препоръчан за ръководител на земеделската комисия в Народното събрание и който през вчерашния ден не бе подсилен в пленарна зала, още веднъж не бе определен през днешния ден. При гласуването в пленарна зала той събра 68 гласа " за ", 64 " срещу " и 92 " въздържал се ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР