Депутатите от Възраждане обявяват гражданско неподчинение заради гласуваното днес решение

...
Депутатите от Възраждане обявяват гражданско неподчинение заради гласуваното днес решение
Коментари Харесай

След решението за Украйна: Депутатите от Възраждане обявиха гражданско неподчинение

Депутатите от „ Възраждане ” афишират „ гражданско непокорство ” поради гласуваното през днешния ден решение от Народното събрание за помощ за Украйна. Това заяви на брифинг в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Решението, което беше взето през днешния ден, изцяло делегитимира това Народно заседание като национално, разяснява Костадинов и назова народните представители, дали глас в поддръжка „ задграничен слугинаж “, сподели той. 

„ От през днешния ден нататък, ние не признаваме това държавно управление за законен представител на българския народ. За нас това държавно управление не съставлява никого другиго, с изключение на американското посолство. Поради тази причина, през днешния ден ние разгласяваме гражданско непокорство “, сподели Костадинов. 

Той дефинира провежданата политика от държавното управление като „ антибългарска “ и съобщи, че България се превръщала в „ плацдарм за война с Русия “. Костадинов съобщи още, че другата седмица, на 11 май от партията му провеждат огромен народен протест и прикани за неотложно осъществяване на нови избори.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР