Депутатите от Възраждане“ обявиха гражданско неподчинение след приемането на проекторешението

...
Депутатите от Възраждане“ обявиха гражданско неподчинение след приемането на проекторешението
Коментари Харесай

„Възраждане“ обявиха гражданско неподчинение след гласувата помощ за Украйна

Депутатите от " Възраждане “ оповестиха " гражданско непокорство " след приемането на проекторешението за помощ за Украйна . Това разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той разяснява, че за тях това държавно управление не представлявало българския народен интерес .

" Решението, което беше взето през днешния ден, изцяло делегитимира това Народно заседание като национално ", разяснява Костадинов. „ Тези хора, които през днешния ден гласоподаваха тук, д емаскираха себе си като задграничен слугинаж “, сподели още той.

„ От през днешния ден нататък, ние не признаваме това държавно управление за законен представител на българския народ. За нас това държавно управление не съставлява никого другиго, с изключение на американското посолство. Поради тази причина, през днешния ден ние разгласяваме гражданско непокорство “, сподели Костадинов.

Той дефинира провежданата политика от държавното управление като „ антибългарска “ и уточни, че България се превръщала в „ плацдарм за война с Русия “.

Костадинов разгласи, че другата седмица на 11 май провеждат огромен народен протест .

" Всеки един българин вижда каква е обстановката. На този митинг ще кажем нашето виждане ", съобщи Костадинов. " България има потребност от нови избори незабавно, на които да отидем като на референдум. Всеки един би трябвало да се дефинира. Днес шест политически сили се дефинираха като врагове на България и ще носят отговорност за това ", съобщи водачът на " Възраждане ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР