Депутатите от Държавната дума разработват законопроект за премахване на преференциите

...
Депутатите от Държавната дума разработват законопроект за премахване на преференциите
Коментари Харесай

Русия вдига данъците на гражданите, напуснали страната

Депутатите от Държавната дума създават законопроект за унищожаване на преференциите и увеличение на данъчната ставка за руснаци, напуснали страната, в това число след началото на специфична военна интервенция. Това заяви ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, представен от ТАСС.

Има хора, които считат, че е належащо да се дадат преференции и облекчения на напусналите страната ни, с цел да се върнат назад. Това е неправилно. Правилно е да се анулират преференциите за напусналите Руската федерация и да се вкара нараснала данъчна ставка за тях. Работим по съответните промени в законодателството, написа Володин в своя канал в Telegram.

По думите на ръководителя на Думата, напусналите руснаци би трябвало да схванат, че по-голямата част от съветското общество не поддържа постъпката им. Те считат, че са предали страната си, родственици и другари. До през днешния ден напусналите освен работят отдалечено в съветски компании, само че и се употребяват от всички преимущества, които им дава в сходство със законодателството на нашата страна, разясни Володин.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР