Депутати ще получават редовно списанията Колекция рецепти и Кулиранер журнал,

...
Депутати ще получават редовно списанията Колекция рецепти и Кулиранер журнал,
Коментари Харесай

НС ще плаща депутатски абонаменти за кулинарен журнал и рецепти

Депутати ще получават постоянно списанията " Колекция предписания " и " Кулиранер вестник ", които излизат два пъти в месеца, за сметка на Народното събрание. Това излиза наяве от социална поръчка на Народното събрание за абонамент и доставка на 67 броя български ежедневни и периодически издания през идната 2023 г. За задачата ще бъдат изхарчени максимално 46 000 с Данък добавена стойност.

В описанието на поръчката написа, че печатът би трябвало да бъде доставян в сградите на Народно събрание на пл. „ Народно заседание ” № 2 и пл. „ Княз Александър І ” № 1 или на различен адрес при документално искане на възложителя. Заявените абонаменти все още се броят на пръсти. Депутатите имат най-голямо предпочитание да четат в. " Труд ", за който има 6 абонамента. С два по-малко са в. " 24 часа " и в. " Сега ", а за  " 168 часа " и " Капитал " ПРО има три. С по толкоз са и вестниците " Стандарт ", " Телеграф " и " Народно земеделско знаме XXI век ". По един абонамент има и за " Галерия " и " Уикенд ".

От списанията максимален интерес получава " Осем ", за което има декларирани 6 абонамента. С 5 абонамента са списанията ИК " Търговско предприятие " Труд и право " и " Предучилищно & учебно обучение ". Впечатление прави, че в поръчката са включени по един абонамент за  " Колекция предписания " и " Кулиранер вестник ", които излизат два пъти в месеца, както и два абонамента за списание " Ева ".

Освен за български издания, Народното събрание е пуснало поръчка и за задгранични. Тя е с планирана стойност 25 168 евро, като договорът за доставка и абонамент още веднъж е една година. В листата с издания са включени значително съветски медии, като " Международная жизнь ", " Политические исследования " и " Россия в глобальной политике ". Сред задграничните издания са и " The Financial Times ", " The New York Times ", " Time Magazine ", " Le Monde ", " Der Spiegel ", както и " Foreign Affairs ". За всички тях има по един абонамент, като само за списанието " The Economist " са декларирани два. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР