Депутати и вицепремиери са първите, които се възползваха от новооткритата

...
Депутати и вицепремиери са първите, които се възползваха от новооткритата
Коментари Харесай

Политици заминаха за Одеса с първи редовен полет

Депутати и вицепремиери са първите, които се възползваха от новооткритата въздушна линия сред София и Одеса. Тя ще се реализира от българския народен транспортьор „ България Ер”. Откриването на постоянната линия е по самодейност на вицепремиера Валери Симеонов. „ Поводът за организирането на този първи полет и надлежно за основаването на постоянна транспортна връзка сред България и Одеса беше визитата на българската държавна делегация в края на август по покана на българската общественост в Украйна във връзка на техен празник”, сподели Симеонов преди политане.

В делегацията вземат участие ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът по стопанска система и демографска политика и водач на НФСБ Валери Симеонов, а също по този начин държавна делегация и народни представители.

Новата линия доста ще улесни българите, които живеят в Одеса, да посещават по-често родината си. В момента се пътува сред 10 и 12 часа с рейс. Двупосочните полети на българския народен транспортьор ще се реализират всеки петък и неделя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР