Депутатът от Възраждане Цончо Ганев заяви, че трябва да се

...
Депутатът от Възраждане Цончо Ганев заяви, че трябва да се
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Трима депутати от управляващите нямаше да подкрепят кабинета на Асен Василев

Депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев съобщи, че би трябвало да се отиде на избори. Той направи разобличаване в БТВ по тази причина, че ръководещите са нямали късмет да съберат поддръжка за кабинета на Асен Василев.

" Има трима депутати от ръководещата коалиция, която нямаше да поддържат този кабинет. Питайте ги тях кои са. Пропиляха цяла седмица и ще ви кажа за какво. До неделя ще се кандидатства за едни пари от общини за 500 милиона лв.. Във вторник ги отпускат. Това са национални предатели, които когато и да си тръгнат, ще е късно. Това държавно управление няма никакъв потенциал на ръководене. Те имаха поддръжката и на ГЕРБ и Движение за права и свободи. С такова болшинство можеше към този момент Гешев да е освободен ", сподели той.

" Няма да подкрепим никой, който получи трети мандат. Ако президентът го връчи на нас, ще го върнем незабавно, и ще се отиде на това, което желае всеки българин - избори. Обществото не желае нито да влиза в Еврозоната, нито е склонен с тези наказания против Русия ", счита Ганев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР