Депутатът от Възраждане Цончо Ганев разкри, че на председателския съвет

...
Депутатът от Възраждане Цончо Ганев разкри, че на председателския съвет
Коментари Харесай

Цончо Ганев изригна: Лорер нямаше право да бъде на Съвета, а стоя заради религия и държава

Депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев разкри, че на председателския съвет в Народното събрание Кирил Петков е изискал Даниел Лорер да остане, макар правилатa на провеждането на подобен вид препоръки. 

" Едно от дребното неща, които можете, не е да смятате. Дори във вашата татковина сега бушува варварска война. Живеем в обстановка, в която в случай че желаеме самостоятелна страна, ние българите, а не ПП-ДБ, които желаят да отидат на независими острови, борим се за самостоятелност. Няма да свършат войните, с голямо страдание го споделям.

Вие, цялата ви група сте подготвени да продадете всичко, с цел да може компании до Рибарски да усвоят стотици милиони. Изнесоха го от ГЕРБ, тъй като не желаете да делите с тях. Рибарски живее в Стара Загора, само че не желае да го изясни това на стачкуващите. Защо не им го обясните на тях, а не на мен. Обяснете им, че е разкош да имаме енергетика. 

Искате да преквалифицирате един миньор във коафьор, само че няма да ви се получи ", уточни Ганев. 

" Имам напълно малко персонално пояснение ", сподели Лорер. 

" Айде, обяснявай, провикна се Искра Михайлова от " Възраждане ", размахвайки карта. 

" Моята татковина е България и на всички, които са родени тук, без значение какви имена носят. За всички нас родината е България и един път ви дадох явен знак да не всявате подозрения по отношение на лоялността на депутати с разнообразни имена, че имат разнообразни родини ", сподели Лорер от трибуната на Народно събрание. 

" Г-н Лорер, единствено преди час Кирил Петков изясни чий представител сте и какви неща ще слушате, с цел да защити общности, които представлявате. Бяхте на среща, на която не трябваше да бъдете и чухте неща, които не трябваше да чувате, единствено тъй като сте привързан с една общественост. Каза го пред всички. Сами се дискриминирате. Цинизма ви да обяснявате за антисемитизъм, къде го виждате? 

Вие не трябваше да присъствате на Председателски съвет и останахте поради религията, която изповядвате ", изригна Ганев.  

Денков взе думата и разгласи думите на Ганев като " извънредно възмутителни ". 

" Денков, в кой миг съм коментирал кой какви права има или какво може да прави на база на религията си? Слушате ли или си чертаете триъгълничета на листчето през целия ден. Кирил Петков сподели, че Лорер е обвързван прочувствено с Израел и би трябвало да участва на Председателския съвет. Никой различен народен представител не би трябвало да е там. Правилникът споделя, че там би трябвало да са ръководителите. 

На база вяра и страна, както сподели Кирил Петков, остана лицето Лорер и нищо повече не съм споделил. Излезте от листчето и слушайте какво споделям. Инсинуациите не минават ", приключи Цончо Ганев. 

Председателката на Народно събрание Росица Кирова прекъсна разногласието и напомни защо се организира изключителното съвещание. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР