Депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов е починал снощи след

...
Депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов е починал снощи след
Коментари Харесай

Депутатът Валентин Касабов почина след тежка битка с COVID-19

Депутатът от " Обединени патриоти " Валентин Касабов е умрял нощес след тежка борба с. Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева при започване на днешното съвещание.
" Снощи след боледуване ни напусна нашият другар и депутат от 3-и Избирателен район- Варна Валентин Касабов. Поклон пред паметта му ”, сподели Караянчева и помоли депутатите за минута безмълвие в негова памет.

Касабов е умрял в 22,30 ч. нощес в реанимация на УМБАЛ „ Св. Екатерина “ в София. В последните два дни е бил изработен опит той да бъде изведен от сериозното положение, в което бе след тежко боледуване от COVID-19, траяло повече от месец. Това оповестиха от фамилията на народния представител. Семейството провежда акция по кръводаряване в сряда, на която откликнаха стотици, заради утежняването на неговото положение.
Валентин Касабов е народен представител в последните два Народното събрание. Той е измежду учредителите на партията на Валери Симеонов Национален фронт за избавление на България. Преди това е бил общински консултант от " Атака " в Бургас и ефирен водещ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР