Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев по съвсем очаквана схема говори

...
Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев по съвсем очаквана схема говори
Коментари Харесай

Мануил Манев очаквано нападна президента. Подмина снимките с парите и златото

Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев по напълно предстояща скица приказва против президента Румен Радев. Любопитното е, че разяснява само фотографията с премиера, само че не и тези на които се виждат доста пари и кюлчета злато.
По БТВ той сподели: Това е класическа композиция от политическа офанзива на хора без политически благоприятни условия. Те са решили, че ще употребяват мафиотските способи. Ма в този момент, че на едната фотография имало едно, а на другото друго, това няма значение. Важното е да сграбчен вниманието. А другата фотография е внимавай, изпращам ти фотография по какъв начин спиш. Това няма да подейства на премиера.

Ако това е спалнята на премиера, до нея имат достъп доста хора-охрана, личен състав. Но това не е най-важното. Кой е снимал премиера до момента в който спи и за какво се вадят тези фотоси? Животът ни стана една кална история. Виждате-премиерът снимаме в спалнята и го пускаме. Казват ни-ние сме всесилни и няма потребност да обясняваме за 18 повдигнати обвинявания. Няма потребност да обясняваме за какво не желаеме да се изправяме пред правораздаването. И като се намелят още няколко двама-трима политици-това се получава. Вчера Цветан Цветанов сподели гнусни неща през вчерашния ден във връзка с хората. Мисля, че следствията ще покажат доста неща. Хората ще останат с тази гнусота. Това е задачата на тази ченгесарска история.

Това с дублирането на НСО не е правилно. Има куп държавни чиновници, които не могат да се охраняват от НСО. Можете ли да ми посочите една въоръжена конструкция, която да е подчинена на един човек? Коя е тази работа? Абсолютно НСО! Не помня коя година беше признат закона. Случващото се през последните дни стартира да трансформира моята визия по тематиката.

НСО би трябвало да даде своите отговори. Да не се крие президента. Да не крие, да излезе и да отговори. Аз безпределно почитам НСО, само че такова нещо, каквото има сега в тази работа, в никакъв случай не е било. Смятам, че НСО не си е свършило част от работата. Снимките през вчерашния ден са предопределени за заплашване. Записът няма нищо общо с метода на говорене на премиера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР