Депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева направи любопитен лапсус по време

...
Депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева направи любопитен лапсус по време
Коментари Харесай

Каназирева с лапсус: Не пипайте организираната престъпност!

Депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева направи любопитен лапсус по време на дебатите за закриването на профилираното правораздаване, заяви actualno.com.

" Виждам, че максимален интерес има по отношение на делата за корупция по високите етажи - сметнете им подсъдността, преместете ги в Софийския градски съд и надлежно апелативен, само че не пипайте проведената престъпност, ще настане безпорядък ", сподели от трибуната Каназирева.

В края на изявлението си, в което отбрани спецправосъдието, тя добави: " Само не закачайте проведената престъпност ". Грешката ѝ повдигна духа в залата и провокира подвиквания от ръководещите.

" След два часа спор ГЕРБ ни икономисаха тъгите, изплюха камъчето и споделиха какъв е казусът: " Само не закачайте проведената престъпност ", реагира Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Той означи, че профилираното правораздаване е било основано да се бори с корупцията по високите етажи на властта и с проведената престъпност, само че явно тази цел не е реализирана.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР