Депутатът от ДПС Небие Кабак, председател на Комисията по въпросите

...
Депутатът от ДПС Небие Кабак, председател на Комисията по въпросите
Коментари Харесай

Небие Кабак: Не бих допуснала Борислав Михайлов в кабинета си

Депутатът от Движение за права и свободи Небие Кабак, ръководител на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта в Народното събрание, направи особено изказване, откакто президентът на БФС Борислав Михайлов в опита си да се скрие от публицистите в Народното събрание е опитал да нахлуе в нейния кабинет.



" По мотив появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от публицисти в кабинетите на Движение за права и свободи, желая да направя следното конкретизиране.

Що се отнася до кабинетите на Движение за права и свободи в Народното събрание - господин Михайлов по никакъв метод не е влизал, крил се или каквото и да е в тях ", съобщи Кабак.

След като излезе от чуването си в Народното събрание, президентът на Българския футболен съюз Боби Михайлов се опитал да влезе в нейния кабинет, с цел да се скрие от репортерите.

" В името на обективността би трябвало да кажем, че в действителност господин Михайлов, евентуално несъзнателно измамен от помощник на Комисията - Валентин Заеков, се опита да влезе в кабинета на ръководителя на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта.

Като ръководител на Комисията аз помолих господин Михайлов да напусне помещението.

Намирам действието му за несвоевременно. Още повече не бих желала да позволи при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта да бъдат третирани като леговище ", изясни тя в позиция.
 Президентът на БФС изблъска публицистите и се скри в тъмна стая
Президентът на БФС изблъска публицистите и се скри в тъмна стая

Боби Михайлов изрично отхвърли да говори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР