Депутатът от БСП Кирил Добрев коментира разделението в столетницата и

...
Депутатът от БСП Кирил Добрев коментира разделението в столетницата и
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Не съм решил дали ще се кандидатирам за лидер на БСП

Депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев разяснява разделянето в столетницата и връзките му с Корнелия Нинова в предаването " Плюс-минус. Коментарът след новините ". „ Не съм останал с усещане, че сме се разделили. Ние с нея в никакъв случай не сме били фамилни другари. С Корнелия Нинова ни събра животът преди шест години, когато търсихме смяна в партията. Битката за ръководител не ни е разделила, до тогава има още време. Аз до този миг не знам дали тя ще се явява за подобен ”.

Кирил Добрев отговори и дали ще се кандидатира за водач на Българска социалистическа партия. Той уточни, че има задоволително номинации. Очаква обаче да минат всички конференции в партията, с цел да вземе своето решение. „ Аз съм в Българска социалистическа партия от 20 години и структурите ме познават доста добре. Не е изненада, че имам такива номинации. Дали ще взема това решение, зависи от обстановката ”, добави той.

Добрев изясни, че левицата се нуждае от нов метод и че в новото време има потребност от нови водачи, които да събират, а не да сеят разлъка. „ Когато искаш да управляваш тази страна, само че разделяш в личната си партия, ти няма по какъв начин да обединиш към себе си, даже и тези, които не харесват Българска социалистическа партия в името на това в страната да има смяна ”.

Депутатът на столетницата, уточни, че е мощно респектиран от президента Радев и добави, че президентът има право да приказва и да подлага на критика. Смятал обаче, че в този момент е време за разговор. Според него всички институционални оферти би трябвало да бъдат приложени по метод, по който да не страда българският народ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР