Депутатът Николай Бошкилов заяви днес, че напуска ръководния екип на

...
Депутатът Николай Бошкилов заяви днес, че напуска ръководния екип на
Коментари Харесай

Депутатът Николай Бошкилов напуска ръководния екип на БСП-Благоевград

Депутатът Николай Бошкилов съобщи през днешния ден, че напуща управителния екип на Българска социалистическа партия в града.

Той се отхвърля от Изпълнителното бюро на общинската партийна организация. Бошкилов ще подава публично оставката си на 26 февруари по време на съвещание на Областния съвет на Българска социалистическа партия и там ще изложи намерено претекстовете си,но само че в основата е противоречие с процеса на капсулиране в БСП-Благоевград, каквато наклонност е реалност от близо година.

“Решението ми да напусна ръковоството на благоевградската организация е персонално мое. Искам да имам повече време за срещи по разнообразни проблеми на хората в общината и в района, когато не съм в Народното събрание. Именно на тези срещи, най-вече в селските региони, разбирам, че нашите пратеници в локалната власт, а и деятели на партията, са “глухи и неми” за обществените и битови неволи на хората. Не съм склонен с политическото двуличие, което показват ръководители на Българска социалистическа партия в Благоевград. Това не е политиката на социалистическата партия, в противен случай от националното ни управление и съответно водачът ни Корнелия Нинова, постоянно са призовавали към неприкритост и партийна активност на място, измежду хората, а не в кабинетите”, съобщи Николай Бошкилов.

“Това, че напущам Изпълнителното бюро, не значи, че ще дезертирам от отговорностите през гласоподавателите. Гражданите в общината и в района най-точно задават дневния ред, без значение от политическите им пристрастия. Такъв е образецът с българо-македонски граничен пункт “Клепало” край Струмяни. След голям брой питания пред няколко министерства, съдействие с органите на локалната и държавна власт, на път е да се реализира фантазията на генерации наред в района за директна връзка с обитаемоте места в западната ни съседка. Пътят до границата към този момент се трасира, а хората са безпределно благодарни”, уточни аленият народен представител Николай Бошкилов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР