Депутат от ГЕРБ е прехвърлил своите фирми на малоимотно лице.

...
Депутат от ГЕРБ е прехвърлил своите фирми на малоимотно лице.
Коментари Харесай

БСП обвини още един депутат от ГЕРБ в данъчна измама

„ Депутат от ГЕРБ е трансферирал своите компании на малоимотно лице. Народният представител Борис Кърчев е продал своите компании на Динко Динев от старозагорско село и с това е решил проблемите си. Къде изтичат парите на данъкоплатците? “ Това попита националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Търновалийски пред публицисти в Народното събрание.

Той акцентира, че доста сериозният проблем в страната, са големите отговорности, които не са събрани. „ За да скрият своето присъединяване в това, ръководещите манипулират обществото “, добави той. Според него има следващ опит, с цел да се скрият сериозните проблеми, да се показва ръководството на община Сопот като неспособно. „ Този опит не е подсилен нито с политически, нито с стопански обстоятелства. То е обвиняване единствено по фотография – Инициативен комитет дава информация на някогашен народен представител от ГЕРБ “, изясни той.

Търновалийски напомни, че община Сопот беше в доста тежко финансово положение, с блокирани банкови сметки. „ Състоянието на общината към този момент е доста по-добро, с помощта на ръководството, което има. Това е видно и от отговора на министъра на финансите, който даде предходната седмица за положението на община Сопот “, уточни националният представител. По неговите думи там няма такива отговорности, каквито се пробват да изкарат от ГЕРБ. „ Ако има нещо, с което е сбъркал, кметът на Сопот ще си понесе отговорност “, безапелационен е Георги Търновалийски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР