Депутат от Държавната дума на РФ обяви подготовката на САЩ

...
Депутат от Държавната дума на РФ обяви подготовката на САЩ
Коментари Харесай

Руски депутат: САЩ ще ударят Москва

Депутат от Държавната дума на РФ разгласи подготовката на Съединени американски щати за удар по съветската столица Москва, предадоха съветските медии.

Евгений Фьодоров съобщи, че войната в Украйна ще ескалира, тъй като по думите му „ Съединените американски щати готвят показателен удар по Москва Сити “. Фьодоров сподели, че ударът ще бъде нанесен или с дронове, или с ракети „ Томахоук “.

„ Според този стратегически проект, Съединени американски щати са сигурни в успеха. Според техния проект успеха [на Украйна във войната с Русия] би трябвало да пристигна до година и половина-две “. Фьодоров сподели, че с увеличението на военните оръжейни доставки на Украйна ще се усилят и бомбардировките по цели на съветска земя.

Украйна ще нанася удари по позициите на съветските нашественици на цялата окупирана територия, съобщи по-рано пред организация Укринформ представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Андрий Черняк. Той добави, че сега руснаците поставят всички старания, с цел да запазят сухопътния кулоар към Крим.

" Това беше тяхната концепция - да завземат Донецка област, крайбрежието на Азовско море, а също по този начин проектът им беше да откъснат Украйна от Черно море. Страната окупатор обаче не съумя да реализира никой от проектите си в Украйна. Като се има поради, че нашите задгранични сътрудници ни доставят с нови оръжия, по този начин нареченият сухопътен кулоар към Крим сигурно не е безвреден. Украйна ще нападна съветските позиции на цялата окупирана територия ", сподели Черняк.

" I know the USA are planning a demonstrative strike on Moskva-city " - Yevgeniy Fedorov, deputy of Russian parliament.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) Източник Факти
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР