Депутат от британската Консервативна партия, признат за виновен в сексуално

...
Депутат от британската Консервативна партия, признат за виновен в сексуално
Коментари Харесай

Депутат от партията на Джонсън подаде оставка заради сексуално посегателство над 15-годишно момче |

Депутат от английската Консервативна партия, приет за отговорен в полово посягане против 15-годишно момче, подаде оставка и провокира избори в своя изборен регион, съобщи Ройтерс.

Според организацията вотът в региона Уейкфийлд, Северна Англия, ще бъде инспекция за известността на водача на консерваторите и министър председател Борис Джонсън. Самият Джонсън бе санкциониран във вторник от полицията поради присъединяване си в тържество през юни 2020 година, когато обществените контакти на закрито бяха неразрешени поради коронавирусната пандемия.

Четиридесет и осем годишният Имран Ахмад Хан, представител на Уейкфийлд, отхвърляше обвиняванията против себе си, само че в понеделник съд го призна за отговорен, че е изнасилил момче през 2008 година Депутатът, който бе изключен от партията, има намерение да апелира решението на съда. В свое изказване той изяснява, че обжалването ще отнеме доста време, през което изборният му регион ще остане без представител, и по тази причина се отдръпва от политиката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР