Денят ще започне с повече слънчеви часове, в комбинация със

...
Денят ще започне с повече слънчеви часове, в комбинация със
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури ще са между 28° и 33°

Денят ще стартира с повече слънчеви часове, в композиция със слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър, съобщи Българска национална телевизия.

Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в Северозападна България и по високите западни полета - от 25° до 27°, в София - към 26°. През втората половина на деня ще се заоблачи и на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. В Източна България и в планините в югозападната част на страната явленията ще са по-интензивни и ще продължат и през нощта против четвъртък. Остава и заплахата от градушки.

В планините ще доминира слънчево време, само че в следобедните часове и там на доста места ще има интензивни превалявания и гръмотевични стихии. По-значителни ще са количествата в Югозападна и Източна България. Ще бъде и прохладно, ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад.

По Черноморието ще има превалявания и гръмотевици, основно следобяд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са от 27° до 31°. Температурата на морската вода ще е 22 - 26°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР