Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за

...
Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за
Коментари Харесай

Наближава най-ужасният ден за 2017 година

Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за 2017 година заради неприятно нареждане на небесните тела, написа вестник "Дейли мейл ".
За пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове откакто Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия.
Астролозите ни поучават да не взимаме никакви значими решения и да не подхващаме някакви фрапантни дейности. Те ще доведат до доста неприятни последици през задаващата се 2018-а година.
Ще следим и назадничав Меркурий. Според астролога Нийл Спенсър идното слънцестоене е по-лошо от всички предходни, тъй като за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се реалокира в Козирога, единствено няколко часа откакто Сатурн премине по сходен маршрут. Според Спенсър на 21 декември всичко което вършим, ще ни се стори доста по-трудно от нормално.
Зимното слънцестоене в Северното полукълбо е особено с най-късия и мрачен ден в годината. Тогава Слънцето се намира в своята най-южна позиция, тъкмо над Тропика на Козирога.
Астролозите ни поучават да не пътуваме на 21 декември, в случай че не желаем мазохистично да прекараме времето си, заклещени по летища, гари и автогари. Ефектите на ретроградния Меркурий пък ще тегнат до края на декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР