Денят на Стара Загора ще бъде отбелязан с редица спортни

...
Денят на Стара Загора ще бъде отбелязан с редица спортни
Коментари Харесай

Поредица от спортни турнири организират в Стара Загора за Празника на града

Денят на Стара Загора ще бъде маркиран с редица спортни надпревари, излиза наяве от празничната стратегия, оповестена на уеб страницата на локалната администрация.

В празничния 5 октомври на игрищата с изкуствена настилка зад Централна поща, както и на тези на стадионите „ Берое “ и „ Трейс Арена “ ще се организира шампионат по футбол за деца от 9 до 12 години. 

Любителите на бриджа ще имат опцията да се включат в IV Балканиада по състезателен бридж, която ще се организира от 5 до 9 октомври в конферентните зали хотел „ Верея “.

Традиционното съревнование по спортна пукотевица с пневматично и огнестрелно оръжие ще се организира на 5 октомври на стрелбището в спортна зала „ Стара Загора “ и на 8 октомври на стрелбищен комплекс кв. „ Лозенец “.

На спортни пристрастености ще се насладят почитателите на футбола, които ще могат да гледат онлайн Балканиада по футбол за ветерани. Тя ще се организира от 7 до 9 октомври на подготвителен терен на стадион „ Берое “.

На почивния 8 октомври старозагорци ще могат да видят шампионат по пукотевица с лък „ Загорски стрели 2022 “ на лекоатлетически стадион " Берое, шампионат по спортни танци „ Купа Стара Загора “ в спортна зала " Стара Загора ", шампионат по спортна гимнастика в но за спортна гимнастика на стадион „ Берое “, както и шампионата Скейт „ Zagora open “, който ще завладее новоизградения скейт парк в парк " Артилерийски ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР