Деница Сачева от ГЕРБ определи поведението в Народното събрание като

...
Деница Сачева от ГЕРБ определи поведението в Народното събрание като
Коментари Харесай

Деница Сачева: Това поведение е изключително безотговорно

Деница Сачева от ГЕРБ дефинира държанието в Народното събрание като детско. 

" Това държание е част от продължение на практиката на Политическа партия на лицемерие и неистина, тъй като те се оповестиха за градивна съпротива, само че не виждаме нито да са градивна, нито съпротива. Не оферират решение, което блокира Народно събрание. Това държание е извънредно безконтролно ", сподели Сачева в ефира на Българска национална телевизия.

Тя съобщи, че би трябвало да се попитат тези, които провокират тази конституционна рецесия каква е тяхната цел.

" Проблемът не е единствено в Политическа партия, само че и в останалите партии, които са с сходно държание, такива са от Българска социалистическа партия ", сподели Сачева пред БНТ.

Тя е безапелационна, че ГЕРБ-СДС няма да правят отстъпка от тяхната позиция и няма да създадат отстъпки от кандидатурата си за ръководител на Народно събрание.

" Председателят на Народно събрание би трябвало да е от най-голямата парламентарна група ", сподели тя.

Сачева добави още, че ГЕРБ са подготвени за нови избори и по-добре да се върви към избори, вместо да се случва това, което виждаме сега.

Няма по какъв начин да се закрие парламентарният ден, в случай че не бъде определен ръководител и евентуално дебатите в Народно събрание ще продължат до неговия избор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР